Werk Aan De Winkel

In Werk Aan De Winkel helpen Olcay Gulsen en Frank de Ruwe de bloemist op de hoek, of dat ene kledingzaakje in de straat. Deze kleine winkeliers houden 't hoofd maar nét boven water. En zien soms de toekomst somber in... Maar hulp is onderweg!

Olcay en Frank doen er álles aan om de vastgeroeste winkeliers weer te laten knallen! Ze proberen hun er bovenop te helpen door een nieuw zakelijk en creatief plan te bedenken! De crisis valt soms zwaar en de concurrentie van grote winkelketens, webshops en hippe winkels dreigt de kleine authentieke zaakjes de kop te kosten. Met een nieuwe inrichting en aanpak hopen ze weer nieuwe klanten kunnen aanspreken!

 

Het tweede seizoen van Werk Aan De Winkel zit erop! Kijk hier alles terug!

 

 

#WerkAanDeWinkel

 

Zelf hulp nodig?
Superzakenvrouw en eigenaar van modeketen Supertrash Olcay Gulsen en de creatievelingen van Natwerk (Unilever, Bavaria, Adidas, FishTales, Diesel) gebruiken hun kennis en expertise om voor BNN de traditionele winkeliers er bovenop te helpen. Ben je zelf een winkelier in nood of wil je meer informatie? Mail dan naar werkaandewinkel@bnnvara.nl of vul het formulier hier op de site in.

Laatste uitzending: Werk Aan De Winkel 15-06-2015