Catfish

Je bent tot over je oren verliefd. En kan alleen nog maar aan diegene denken. Schijtirritant eigenlijk. En nog irritanter, je hebt elkaar nog nooit gezien!

Urenlang chatten, ellendig lange mailtjes. Yup: pure internetliefde. Maar... je bent het zat om met je beeldscherm te vozen. Want wie zit er eigenlijk achter? Een echte casanova. Een sexy chick? Dat hoop je.

Maar jouw liefde kan ook een gruwelijke versie van de hobbit zijn. Een smerige vogel. Een gedrocht. Ben jij klaar voor de waarheid? Nev Schulman geeft je die. Hij laat zien wie er achter dat beeldschermpje zit.

 

CATFISH ZIE JE ELKE DOORDEWEEKSE DAG OM 19:40 UUR OP 3! 

 

Neve Schulman dacht de ware liefde gevonden te hebben. Maar toen bleek ie flink genaaid. En nee niet die lekkere versie. En nu helpt hij iedereen die een cyberliefde heeft. Hij trekt samen met zijn cameraman Max heel Amerika door. En laat mensen zien wie hun schatje nou écht is. En dit blijkt vaak geen feestje...

En oh ja, terugkijken kan! Wel binnen zeven dagen. Anders zijn de afleveringen pleite, verdwenen, foetsie. Dus dan weet je dat.

 

 

Laatste uitzending: Catfish: The tv show 09-10-2014